BCKG

logo_final_black

Kemi Gym

hyvinvointisi tukena

Kemi Gym

Olemme yksilöllisiä tarpeita ja tavoitteiden saavuttamista palveleva yhteisöllinen kuntosali, jonne jokainen on tervetullut.

Kemi Gym on syksyllä 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sekä laadukkaita liikuntapalveluja.

 

Kuntosalilla löytyy monipuolinen kokonaisuus huippulaadukkaita kuntosalilaitteita niin ammattimaiseen kuin harrastusmieliseen treenaamiseen. Jokaista lihasryhmää varten on tarjolla useampia kuntosalilaitetta, joka mahdollistaa nousujohteisen kehittymisen. 

 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa asiakkaita oikeaoppiseen harjoitteluun jokaisen lähtötasonsa mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme myös monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja.

 

Voit käydä katsomassa ryhmäliikuntatarjontaamme painamalla tästä.

Kemi Gym

Palvelut

Kamppailu

Kamppailu

Kuntosaliltamme löytyy kamppailusali, jonka ajatuksena on keskittyä asiakkaiden terveyden sekä kunnon parantamiseen. Tarjoamme intensiivisen, jännittävän, haastavan ja turvallisen tavan rakentaa tarvittavia ominaisuuksia itsepuolustukseen sekä parantaa yleistä kuntotasoa.

Kuntosali

Kuntosali

Kuntosaliltamme löytyy monipuolinen kokonaisuus huippulaadukkaita kuntosalilaitteita niin ammattimaiseen kuin harrastusmieliseen treenaamiseen. Jokaista lihasryhmää varten on tarjolla useampia kuntosalilaitetta, joka mahdollistaa nousujohteisen lihaksiston kehittymisen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa asiakkaita oikea oppiseen harjoitteluun jokaisen lähtötasonsa mukaan.

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus

Tasapainoinen ruokavalio on hyvän terveyden ja olotilan peruspilareita. Ravintovalmentajan kanssa yhdessä koostettu ruokavalio tukee terveyttäsi. Ravintovalmennuksen pääpainonamme on harjoittelun tukeminen.  Se auttaa myös painonhallinnassa, sekä monien sairauksien ennaltaehkäisyssä. Uuteen ruokavalioon opetellaan aina maltillisesti ja hyvästä olosta pyritään nauttimaan jo ihan alusta asti.

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

Tarjoamme asiakkaillemme myös monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja.

Spinning

Spinning

Spinning on mutkaton harjoitusmuoto, kaikki osaavat polkea pyörää. Spinning sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja painoisille. Spinning-tunnilla jokainen harjoittelee itsekseen ja itselleen. Vastusta säätämällä voi vetää tosi kovan tai vaihtoehtoisesti palauttavan, leppoisamman harjoituksen. Jos haluat laihduttaa, kohentaa kuntoasi, kiinteyttää ja muokata lihaksiasi, liikkua ryhmässä tai muuten vaan rentoutua ja unohtaa arkiset huolesi, spinning sopii sinulle loistavasti. 

Hinnasto

Toistaiseksi voimassaoleva

Opiskelija/eläkeläinen

 

1kk

Opiskelija/eläkeläinen

 

10 kertaa

Opiskelija/eläkeläinen

 

Kertakäynti

 

Kulkukortti

 

Alle 18-vuotiaat

1kk

2kk

3kk

29€/kk

25€/kk

 

39€/kk

30€/kk

 

48€

40€

 

7€

 

5€

 

 

30€

55€

70€

  Asiakaspalvelu avoinna

  BodyCenter Tornio
  MA-TO klo. 15:00 – 18:00
  PE klo. 15:00 – 17:00

   

  KemiGym
  MA-TO klo. 15:00 – 18:00
  PE klo. 15:00 – 17:00

   

  BodyCenter Kemi
  MA klo. 16:00 – 18:00
  KE klo. 16:00 – 18:00
  PE klo. 16:00 – 18:00